Retourbeleid

Annuleren/retour sturen
Bent u niet tevreden met een product? Dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen nog af te zien van de koop. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om het product in originele en onbeschadigde staat naar ons retour te zenden. U dient het van tevoren aan te geven als u artikelen retour wilt sturen. Dit kan uitsluitend via e-mail aan ons gemeld worden. Vervolgens krijgt u van ons alle informatie hoe u het product retour kunt zenden. Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen zullen wij zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour storten op uw rekening, mits aan alle eisen is voldaan.

Wij gaan over tot terugbetaling binnen 14 dagen mits het product in goede orde is ontvangen.

LET OP: De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Klacht/beschadigd artikel
Heeft u een klacht of is een artikel beschadigd? Altijd vervelend voor u en voor ons. Wij nemen hierin uiteraard altijd onze verantwoordelijkheid. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan lossen wij het op. Stuur ons een e-mail op info@speelgoedkabouter.nl.

Artikelen ruilen
Ruilen is vanwege de verzendkosten niet kosteloos. Ruilen is mogelijk, alleen dan betaald u de retourkosten en de nieuwe verzendkosten. Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.